Isolatie glas producten

Isolerend dubbelglas bestaat uit 2 glasbladen die door een afstandhouder (bijv. een metalen kader) aan de rand van het glas van elkaar worden gehouden. De randen van het glas zijn afgesloten door een speciale kit (butyleen) zodat een gesloten eenheid ontstaat. De ruimte tussen het glas (spouw), is gevuld met droge lucht. Isolerend dubbelglas behaalt bij een opbouw 4 mm-12 mm spouw-5 mm een thermische isolatiewaarde van ca. 2,8 W/m²K

HR+ beglazing

HR+ beglazing is isolerend dubbelglas waarbij op 1 glasblad aan de spouwzijde een warmtereflecterende coating is aangebracht die voor een verbeterde thermische isolatie zorgt en de warmtestralen in een woning weerkaatst en binnen houdt. Bij HR+ beglazing is de spouw gevuld met argongas. Deze gasvulling zorgt voor een nog betere thermische isolatiewaarde. HR+ beglazing behaalt bij een opbouw 4 mm-12 mm spouw-5 mm een thermische isolatiewaarde van ca. 1,6 W/m²K.

HR++ beglazing

HR++ beglazing bestaat net als HR+ beglazing uit 2 glasbladen, waarbij op 1 glasblad aan de spouwzijde een warmtereflecterende coating is aangebracht. Bij HR++ beglazing is de spouw gevuld met edelgas, meestal argongas maar kan ook gevuld zijn met bijvoorbeeld kryptongas. Deze gasvulling zorgt voor een nog betere thermische isolatiewaarde. HR++ beglazing behaalt bij een opbouw 4 mm-13 mm spouw-5 mm een thermische isolatiewaarde van ca. 1,3 W/m²K.
Afbeeldingen

Stacks Image 554Stacks Image 551Stacks Image 557Stacks Image 3328